Uit eten te Aarschot in de Hagelandse natuur

Uit eten met vrienden, familie of met een zakenpartner, bij mooi weer kan dit  op het ruime en rustige terras, in de gerestaureerde watermolen of op een plaatsje bij het raam met zicht op een ongerept stukje Hagelandse natuur te Aarschot.

Telkens probeert Bistro / Restaurant Ter Bogaerde te Aarschot u mee te nemen en onder te dompelen in een sfeer van gezellige als het ware opgetilde huiselijkheid weg van stress en dagelijkse beslommeringen.

 

meer info over Aarschot:

Aarschot nestelt zich aan de Demerboorden, tussen de hellingen van het Hageland. Haar levendige handelscentrum, haar mooie ligging, gezelligheid en culturele rijkdom bezorgden de stad de naam 'Parel van het Hageland'. Niet voor niets. De Demervallei charmeert natuurliefhebbers. De deelgemeenten Rillaar en Gelrode verrassen met imposante vergezichten. De Langdorpse bossen vormen op hun beurt een gedroomd natuurkader voor de vele kapelletjes die je er aantreft op je verkenningstocht. De vele monumenten in het hart van de stad getuigen dan weer van een rijk en bewogen verleden. Cultuur vind je in overvloed in het monumentale Gasthuis. Een namiddagje gezellig kuieren in de Demerstad, een daguitstap voor een frisse neus of een weekendje weg in een levendige stad? Het kan allemaal!

Reserveer hier >>

 

 

Betalingen

Betalen kan cash, via een bankapp, payconiq of nadien per overschrijving. Voor bedrijven maken wij graag een factuur.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.