Hoofdgerechten
Fazant “fine champagne” / bospaddenstoelen / dauphineaardappelen 37 €
Hazenrug 'Grand Veneur' / herfstgarnituur / dauphine aardappelen 44 €
Presa 'Duroc' van de grill / groentjes op oosterse wijze / soja 37 €
Pasta / bospaddenstoelen / parmezaan 28 € (veggie)
Roodbaars / witloof / schorseneer / beurre blanc / aardappelmousse 37 €
Steak Tartaar / frietjes 29,5 €
Paardenfilet / saus naar keuze ( bleu of saignant gebakken) 37 €
Diamanthaas 'Simmentaler' gegrild / geflambeerde peperroom - verse béarnaise - Roquefort 37 €
frietjes / aardappelkroketten / aardappelpuree met hoeveboter
witloofslaatje / sucrine slaatje met mayonaise 3,5 €
Elke donderdag ondergaat onze kaart kleine aanpassingen deze verschijnen dan woensdag vooraf op deze website.
Vegetarisch ? Heeft u last van een allergie? Kinderen? Laat het ons gerust vooraf even weten zodat we hiermee rekening kunnen houden.




