Hoofdgerechten
Fazant “fine champagne” / bospaddenstoelen / dauphineaardappelen 37 €
Hazenrug 'Grand Veneur' / herfstgarnituur / dauphine aardappelen 44 €
Ragout van hertenkalf / herfstgarnituur / aardappelkroketten 34 €
Pasta / bospaddenstoelen / parmezaan 28 € (veggie)
Leng / prei / spinazie / bisque van strandkrabbetjes / aardappelmousse 37 €
Steak Tartaar / frietjes 29,5 €
Diamanthaas 'Simmentaler' gegrild / geflambeerde peperroom - verse béarnaise - Roquefort 37 €
frietjes / aardappelkroketten / aardappelpuree met hoeveboter
witloofslaatje / sucrine slaatje met mayonaise 3,5 €
Elke donderdag ondergaat onze kaart kleine aanpassingen deze verschijnen dan woensdag vooraf op deze website.
Vegetarisch ? Heeft u last van een allergie? Kinderen? Laat het ons gerust vooraf even weten zodat we hiermee rekening kunnen houden.




