Hoofdgerechten

Fazant “fine champagne” / bospaddenstoelen / dauphineaardappelen 37 €

Hazenrug 'Grand Veneur' / herfstgarnituur / dauphine aardappelen 44 €


Ragout van hertenkalf / herfstgarnituur / aardappelkroketten 34 €


Pasta / bospaddenstoelen / parmezaan  28 € (veggie)

Leng / prei / spinazie / bisque van strandkrabbetjes /  aardappelmousse 37 €

Steak Tartaar / frietjes 29,5 €

Diamanthaas 'Simmentaler' gegrild / geflambeerde peperroom - verse béarnaise - Roquefort 37 €
 

 


frietjes / aardappelkroketten / aardappelpuree met hoeveboter


witloofslaatje / sucrine slaatje met mayonaise 3,5 €

Elke donderdag ondergaat onze kaart kleine aanpassingen deze verschijnen dan woensdag vooraf op deze website.



  Vegetarisch ? Heeft u last van een allergie?  Kinderen? Laat het ons gerust vooraf even weten zodat we hiermee rekening kunnen houden.

 
 

 

Reserveer hier >>

Betalingen

Betalen kan cash, via een bankapp, payconiq of nadien per overschrijving. Voor bedrijven maken wij graag een factuur.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.