Hoofdgerechten
Stoofpotje van kalfsniertjes / witloofslaatje / mosterd van de Ster 34 €
Hazenrug / wildsaus / gratin met morteauworst 42 €
Koolvishaasje / wilde broccoli / graanmosterd / wortelmousse 36 €
Kreeft (400-500gr) vadouvankruiden 55 €
Zeebaars / bospaddenstoelen / knolseldermousse 36 €
Fazant ‘Brabançonne’ / witloof / aardappelkroketten 36 €
Fazant 'fine champagne' / bospaddenstoelen / dauphine aardappelen 36 €
Steak Tartaar / frietjes 29,5 €
Onglet van de grill * / verse béarnaise - geflambeerde peperroom 36 €
Runds rib-eye van de gill / verse bearnaise - geflambeerde peperroom 39,5 €
frietjes / aardappelkroketjes / aardappelpuree met hoeveboter
witloof slaatje / sucrine slaatje met mayonaise 3,5 €
mayonaise : 1,3 €