Suggesties

 

Voorgerechten 

 

 

  • Bordje huisgerookte zalm 17€
  • Huisbereide garnaalkroketten 17,00 €
  • Gebakken eendenlever prestige / rode kool / zwarte beuling 17 €
  • Varkenspoot onder mosterdkorst 14 €
  • 6 oesters Zeeuwse Creuses N°2 17 €
  • Gebakken Sint-Jacobsnootjes /witloof / beurre blanc 17 €

Hoofdgerechten

 

 

  • Rundswang / barbera d’alba sausje / witloofslaatje / puree van polderaardappelen 28 €
  • Hereford Rib eye  / sausje naar keuze 32€
  • Skrei / jus van langoustines / venkel  / polderpuree 30 €
  • Onglet (longhaas)sausje met lampongpeper/ sucrineslaatje 28 €
  • Filet van zeebaars / spinazie / feta / kerstomaatjes / kruidenpuree  29 €
  • Iberico varken presa / kalfsjus / winterse stoemp 32 €
  • Kalfslever / appelcompote / kalfsjus /  puree van polderaardappelen 29 €

Reserveer hier >>

Betalingen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten- of kredietkaarten. Bedrijven kunnen via overschrijving betalen.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.