Suggesties

 

Voorgerechten 

 

 

  • Bordje huisgerookte zalm 17€
  • Mi-cuit van tonijn / sesamzaadjes / soja 17,50 €
  • Gebakken eendenlever prestige / jonagored appel van eigen kweek / zwarte beuling 17 €
  • Huisbereide garnaalkroketjes 17€
  • Varkenspoot onder mosterdkorst 14 €
  • 6 oesters Zeeuwse Creuses N°2 17 €
  • Witloofroomsoepje / grijze garnalen  10 €
    • Gebakken Sint-Jacobsnootjes / blanke boter /brunoise groentjes 17 €

Hoofdgerechten

 

 

  • Rundswang / barbera d’alba sausje / witloofslaatje / puree van polderaardappelen 28,00 €
  • Hereford Rib eye  / sausje naar keuze 32€
  • Skrei / kreeftenjus / venkel  / polderpuree 30,00 €
  • Onglet (longhaas)sausje met lampongpeper/ sucrineslaatje 28 €
  • Iberico varken presa / kalfsjus / winterse stoemp 32,00 €
  • Gesauteerde tonijn / warme salsa van trostomaat, basilicum / polderaardappelmousse 31€

Reserveer hier >>

Betalingen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten- of kredietkaarten. Bedrijven kunnen via overschrijving betalen.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.