Suggestiemenu Ter Bogaerde

 

Menu

Heldere bouillon van schaaldieren / tijgergarnaal

***

Sint Jacobsvruchten / gandaham / prei / teryaki

***

Zeebaarsfilet / schorseneer / tomaat / basilicummousse / extra vergine olijfolie / balsamicocrème

of

Australian Angus ‘grainfed’ entrecôte / sausje naar keuze

***

 

Nagerecht aan de kaart

prijs 3 gangen menu met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (51 €)
prijs 4 gangen menu met soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (59 €)

 

Paasmenu 2019

 

(op zondagmiddag 21 april serveren wij enkel dit menu)

 

Heldere bouillon van Hagelandse asperges

 

***

 

Gebakken Sint Jacobsnootjes / preiroom / Gandahamsnippers

***

 

Lamskroontje / gratin aardappeltjes met rozemarijn / klassiek groentengarnituur / sausje met port

***

 

 

Huisbereide roomsoesjes / chocolade / pistache / roomijs


Prijs menu: 66 €


Reserveer hier >>

Betalingen

Wij aanvaarden geen betaalkaarten- of kredietkaarten. Bedrijven kunnen via overschrijving betalen.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.