Hoofdgerechten
Fazant “fine champagne” / bospaddenstoelen / dauphineaardappelen 37 €
Stoofpotje van kalfsniertjes / dragon - mosterd / witloofslaatje 34 €
Hertenbout / herfstgarnituur / wildjus / dauphineaardappelen 37 €
Pasta fettuccine / bospaddenstoelen / parmezaan 28 € (veggie)
Kabeljauw / blanke boter / witloof / aardappelmousse 37 €
Steak Tartaar / frietjes 29,5 €
Diamanthaas 'Simmentaler' gegrild / geflambeerde peperroom - verse béarnaise - Roquefort 37 €
Rib eye ‘grainfed’ Uruguay / saus naar keuze 44 €
frietjes / aardappelkroketten / aardappelpuree met hoeveboter
witloofslaatje / sucrine slaatje met mayonaise 3,5 €
Elke donderdag ondergaat onze kaart kleine aanpassingen deze verschijnen dan woensdag vooraf op deze website.
Vegetarisch ? Heeft u last van een allergie? Kinderen? Laat het ons gerust vooraf even weten zodat we hiermee rekening kunnen houden.




