Hoofdgerechten

 



Stoofpotje van kalfsniertjes / graanmosterdsaus / witloofslaatje 29 €

Gebakken grietfilet / asperges / Dijonaisesaus 35 €

Steak tartaar van Ierse Black Angus 26 €

Gebakken Noordzeetong meunière 35 €

Lamskroontje / zuiderse ratatouille / rozemarijn aardappeltjes 36 €

Pasta met verse venusschelpen / bladpeterselie 26 €

Risotto met bospaddenstoelen / Parmezaan / notensla / hazelnoot (vegetarisch) 22 €

Kreeft Belle vue (ca. 650 g) met z’n garnituur 49 €


Entrecôte Rubia Gallega 4 weken afgerijpt 35 €

Rib eye Friesländer 31 €


sauzen:

Peperroomsaus 3 pepers  / verse béarnaise / Gorgonzola / Archiduc

frietjes / aardappelkroketjes / aardappelpuree / pasta


seizoensgroentjes in spekmantel / witloofslaatje 3 €

 


Vraag ook gerust naar onze kindergerechten!!!


(Deze gerechten kunnen nog worden aangevuld met seizoensgebonden gerechten die van week tot week kunnen variëren.)

 

Reserveer hier >>

Betalingen

Betalen kan cash, via een bankapp, payconiq of nadien per overschrijving. Voor bedrijven maken wij graag een factuur.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.