Hoofdgerechten
Kalfstong / ratatouille groenten met Parijse champignons / kalfsjus met dragon 31 €
Warme ceviche met gebakken zeebaars / lenteuie / chili / aardappelmousse 34 €
Skreihaasje / prei / grijze garnalen / mousselinesausje / aardappelmousse 35 €
Filet van Landes kip à la crème / witloof / aardappelkroketjes 32 €
A la minute bereide steak tartaar / kropsla / frietjes 29 €
Risotto / groene asperges / morteauworst (kan ook vegetarisch) 29 €
Ossenhaas ‘wit blauw’ / verse béarnaise - peperroom - Café de Paris 41 €
Kraaibiefstuk (onglet) / verse béarnaise - peperroom - Café de Paris 31 €
frietjes / aardappelkroketjes / aardappelpuree met hoeveboter
witloofslaatje / kropsla 3,5 €
(Onze kaart kan van dag tot dag kleine verschillen vertonen afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde producten)