Hoofdgerechten

 



Filet van schelvis / warme sucrinesla / sojaboontjes / gefrituurde kasteelaardappelen / gribiche saus met dragon 31 €

Filet van Landes kip ’ fine champagne ‘ / dauphine aardappelen 30 €

Steak tartaar van Ierse Black Angus 27 €

Gebakken Noordzeetong meunière 35 €
 

Stoverij van Duroc varkenswangen / frietjes / witloofslaatje 28 €

 

 

Pasta met Sint-Jacobsnootjes / pesto / kerstomaat 31 €

Risotto met spinazie / Parmezaan / pijnboompitten (vegetarisch) 22 €

Kreeft Belle vue (ca. 650 g) met z’n garnituur 49 €

 

 

Rib eye Hereford 36 €

 

 

Ossenhaas Belgisch witblauw 39 €


sauzen:

Peperroomsaus 3 pepers  / verse béarnaise / Gorgonzola / Archiduc

frietjes / aardappelkroketjes / aardappelpuree / pasta


witloofslaatje / tomatenslaatje 3,5 €

 


Vraag ook gerust naar onze kindergerechten!!!


(Deze gerechten kunnen nog worden aangevuld met seizoensgebonden gerechten die van week tot week kunnen variëren.)

 

Reserveer hier >>

Betalingen

Betalen kan cash, via een bankapp, payconiq of nadien per overschrijving. Voor bedrijven maken wij graag een factuur.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.