Hoofdgerechten


 





Kalfsribeye / choronsaus / pont neuf aardappelen / gegrilde groenten 33 €

Op vel gebakken kabeljauwrug / fijne groentjes / blanke botersaus / ratte aardappelen 34 €


Kalfslever / oesterzwam / Tawny port / aardappelmousse 33 €

Caesar Salade / hoevekip / romanesco / radicchio / parmezaan 27 €

Zeewolffilet / kappertjes / lente ui / balsamicocrème / kerstomaat / extra-vergine olijfolie / pestopuree / groene aspergetips 33 €

Steak tartaar van Ierse Black Angus 28 €

Vegetarische moussaka met courgette / tomaat / olijfolie (vegetarisch) 27 €

Kreeft à l’armoricaine (650 g) 57 €

Ossenhaas wit blauw / sausje naar keuze 39 €

Rib-eye Kempenlander / sausje naar keuze 37 €



sauzen: Peperroom / verse Béarnaise/  Archiduc

extra’s:  witloofslaatje 3,5 € /  tomatensla 3,5 € / mayonaise 1 €

(Onze kaart kan van dag tot dag kleine verschillen vertonen afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde producten)


 

Reserveer hier >>

Betalingen

Betalen kan cash, via een bankapp, payconiq of nadien per overschrijving. Voor bedrijven maken wij graag een factuur.

Op zoek naar een origineel geschenk?

Wat dacht u van een geschenkbon van restaurant Ter Bogaerde?

Honden

Voor het comfort van onze klanten zijn enkel brave hondjes welkom.